Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

Saya harini baru first time minum air gula. Boleh telan sampai habis. Lepas tunggu 2 jam ambik darah. Otw balik tu keluar habis segala yang minum tadi. Nasib baik sempat ambik darah dulu. Perit betul. Nak bagi boleh minum sampai habis tiap kali minum teguk 3 kali lepastu berenti.

2y ago

Alhamdulilahhh saya tak ada muntah semalam cuma pening sikit je la