Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

ikut atas sis brapa kali teguk..jgn brhenti lama masa minum,brhenti utk tarik nafas ja..habis minum terus bngun dri duduk..klau ada mnyk angin letak kat hidung dan leher...msa nk tnggu 2jam tu,better tido..jgn tngok fon..sya 3kali teguk

2y ago

kiranya xboleh balik ke?? lain kk lain cara kot...kk sya cuma xbgi mkn minum dan muntah ja🤣🤣...