Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

Kalau minum air gula dekat KK, better minum time panas2. Sebab air gula dekat KK jenis takde perasa n memang likat sungguh. Minum seteguk2 jangan sekali gus. Bila rasa nak muntah, duduk tenang dulu. Jangan rushing nak habiskan. Dah habis, duduk lagi dalam beberapa minit. Baru keluar. Good luck mama!

2y ago

sy ank masuk 4 da...minum 1shot je....klo berhenti..alamat xminum ler da