Adoption.

I know that this is bit sensitive. But, anyone here who knows someone na willing magpa-adopt ng baby or do we have mommies here na hindi na kaya mag-raise or hindi pa ready maging mommy? Newborn po sana. Kahit kami na sumagot for delivery. We've been trying to conceive for 11yrs now and I was told na hindi ako able magka-baby. ? I'm really longing for a baby. We aleady tried sa DSWD pero hindi naapprove kasi we're not married. Sana mabless ako from here. Please dont judge me and sana po maunawaan niyo ako. Please leave here kung saan ko kayo pwede kontakin.

2 Replies

Eto po try niyo po magcomment sa post niya di ko po alam if sure na po siya jan

5y ago

Thankyou sis.

you’ll be a blessing to the baby ❤️