Stress

I have diabetic pregnancy, tadi pergi check dekat KK reading tinggi sikit, bila check dekat rumah rebdah pulak. Nurse dah takutkan asyik cakap pasal insulin, saya jadi takut dan stress :’( I need positivity right now ;(

2 Balas

hi mummy, i pun ada GDM and yes sama mcm you tinggi dlm brp mata je tak byk. tapi takpe jgn risau kita sama2 tempuh ni ye. rajinkan byk jalan and jaga makan minum u. insyaAllah anak u and u sehat Aamiin prayers for u mummy.. be strong ok! 💪😊

jgn fkir bukn2 tu kebwaan bby.. awk berdoa jgn putus tau 😘

5y ago

think postiv mom 💕🌹