Hi mommies,i just need kata2 semangat untuk i elak stress.. now i 7weeks .b4 this dh 4 kali gugur.😌

Kata2 semangat

5 Balas

Hi sis, saya pernah gugur juga end February tahun ni. Lepas tu kalau period asyik sedih menangis risau takde rezeki. Now Allah dah bagi kandungan..ada heartbeat walaupun saya masih sangat risau. Insya Allah kita pun boleh enjoy pregnancy journey ni 🥰 family saya both nampak mcm buat tak kisah..buat biasa. Tapi takpe, saya make it antara saya dgn baby. Enjoy demi baby ❤️ take care ya

Saya pn 7minggu 6hari skrg ni. Dan 2x kguguran 2019,2020.. Klu ikut kan mmg takut tp banyakkn doa sis. Klu mai pikiran yg negetif tu cuba istghfar dan yakin dgn takdir Allah.. In sha Allah xde apa2.. Saya doakan sis n baby sihat2 n selamat,serta smua ibu2 yg dalam ni sihat n selamat..

semoga kita sama sama kuat menjalani hari hari yg mendatang, jaga pemakanan jaga kesihatan ya sis, jangan stress2..enjoy our pregnancy journey 🥰 sy baru 6w 2nd prgncy, 1st gugur raya pertama tahun lepas

samalah sis, sy pun pernah gugur.. now 6 weeks.. Redha dan syukur atas rezeki 🌸 Allah dah susun cantik 🌸

Semoga awak dan kandungan dalam keadaan sihat dan baik2 sahaja. 🥰