32w sakit prot. urgent.

i dh 32w. sakit prot cm sumbat angin kt ulu hati pastu tron skit kt area prot n bwh prot. dok ulang2 cmtu. dri ptg td. skrg dah 5am. pg ni rsa skit kuat ckit. tp xdk tnda apa2. ni braxton hicks ka skit nk bslin. pls jgn kecam. i xtau nk imagine skit tu cmna.

2 Balas

Klau urgent tak boleh tanya umum mcm ni dah. Bawak diri ke hospital,tahu la doctor tu nak check nanti. Buat apa tahan sakit sorang2 tanpa tahu sebab yg betul.

Pergi je hosp sis. Mgkin sakit bersalin, mgkin bukan. Saya pn xtau jugk nk ckap