33 weeks 3 days: feeling lain macam

rasa risau, rasa seriau, rasa takut, sedih, cepat trasa smua ada..risau sgt2 bla nk bsalin nti...hri2 dok check survival rate klau trberanak awal..prot asyk nk mgeras je..skit bwh prot jgn ckp le..pubic bone lg..pinggang lg..husband asyk tgur prot dah tron dah..dah nmpak bjur smcm..bby bgerak lain mcn..kdg2 nmpak benjol2..org lain tgok eksaited je..tp ai risau..risau bby lemas, risau bby xleh survive..mcm2 ai risau..pling rsau bab nk bsalin dlm PKP ni..hurm

1 Balas

ank 1st ye? kalau cukup gerakan setiap hari, insyAllah xde apa2. igt tnda2 bersalin iaitu turun darah, keluar air ketuban dan ada kontraksi..tenangkan fikiran dan xperlu pk byk sgt🤗