37W 4D.

Saya sudah 37w 4d..star 36w bhagian bwah prot slalu skit..n msok ke 37w ad darah kluar n prot tmbah skit..tp bkn nk bersalin..sp pnah kne mcm sy? #firstbaby

1 Balas

sya skrg dlm pantang,bby keluar 37w4day..sakit perut dri subuh smpai kemalam..tp sya x g hospital cuma bnyak bergerak,buat krja2 rumah.. 12am kluar lendir darah..3am sya masuk wad dah 2cm tahan sakit smpai 6:30am dah 7cm,masuk LB 6:30 baby dah kluar 7am dgan selamatnya☺️..