sakit perut waktu pagi

Assalammualaikum. Mommy2 saya nk tnya.. kalau kita prengnant mmng skit prot ka pgi2. Sbb saya tiap pgy msty skit prot. Bila dh mkn baru okay. Ad tak mommy mcm sya.normal ke tak?saya bru 7 week 6 days

1 Balas

baby lapar la tu.. tambah plak pagi.. malam tu tidor je takde masuk mknan.. 😅😆

4y ago

normal je tu.. kadang x bgn tidor pagi pn masa dduk saje ptg2 cmtu jgak.. pedih perut lain macam.. padahal da jamah sikit mknn..