Alhamdulillah. The arrival..

I already giving birth to my 3.07kg princess on 14th Feb (normal) at 1135. thanks to this community for the great sharing among the mothers. Alhamdulillah.. 10 pm - water leaking 2 am - water get more and more 6 am - 3-4 cm opened 0740 - start contraction 1120++ -enter LR and finally ... ???

38 Balas

tahniah momy...alhamdulillah...selamat berpantang...doakan saya juga bcoz plan tambah rezeki anak lgi ni after gugur last mnths...take care ya 😘

5y ago

thanks Mommy.. sy pn doakan puan dpt rezeki lg pasni. sm2 kita rehat dlu.. in sha Allah badan sihat boleh cuba lg. take care jugak Mommy😊😊..

Congractulations for you mommy and your baby princess! Delivery on time ke or early from your due?

5y ago

kalau dr segi supplements, sy cuma amal iberet je yg Dr kasi. tips lain tuk mudah bersalin, kene aktif selalu tp bhenti sebelum penat. takut baby mengeras.. part ni boleh senak dibuatnya. hihi.. makan pn kene konsisten sbb bsalin ni anytime, tkut xde energi.. bila dh kelam kabut, sakit, mmg x mampu nak jamah apa2 even energy bar😅😅

congrat sis bby girl . kmk gk btggu tok sis , doakn kmk sis .. 36w now 😊 .. & slmt bpntang sis .

5y ago

alright.. hehe😊😊

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga baby and mamanya terus sehat dipermudahkan sepanjang pantang

5y ago

amiin2.. in sha Allah💜💜

Alhamdulillah. Welcome to the world baby! Dan selamat berpantang! 😁 Baby boy ke baby girl?

congrats on your newborn sis..tumpng tnya wktu bersalin aritu masuk berapa minggu? 😊

5y ago

thanks dear.. hehe. 39 weeks dear..

Waaa congrats... On valentine's day.. Share us more on your experience mommy..

tahniah mem..selamat berpantang...berpantang benar2 mem.sak lebih ummp lgk kelak.

5y ago

😁😁😁mena ya mem..bak kata nenek kmk dulok mun susah ilak nk ngekot pantang xpa janji ubat jgn xmakan.

Alhamdulillah baby n mommy selamat.. selamat berpantang 😊

Congrast sis, alhamdulilah. Selamat Berpantang 😘😘