Changing 3 Months Baby Sleep Schedule

How to change my 3 months baby sleep schedule. She sleeps at night from 1.30 am to 12.00 pm in the afternoon? Then follows the 6 hours nap for the day (3 times) I want to change her sleep schedule to sleep at 10.00 or 11.00 pm at night.

1 Balas

Saya ada 2 orang anak... Dari anak 1st lagi, saya dah biasakan anak, jam 9pm masuk bilik, tukar pampers, tutup lampu... Dia nak main2 ka apa dalam gelap tu laa... Biar ja dia... Lama2 anak dah biasa... Anak no.2 pon saya buat macam tu... Alhamdulillah dorang dah terbiasa... Paling lewat dorang tidur jam 10pm...