Normal?

I ada batuk yg agak lama tak elok lagi. So doctor dah bagi ubat batuk..bila lepas makan ubat tu, okay sikit tak ada kahak tapi ada batuk tp x ada kahak. Cuma bila beberapa jam lepas makan ubat tu, jadi balik batuk n kahak. Lepas tu normal ke bila kerap batuk, sakit kat bahagian abdomen belah kanan?? Boleh tak ualls suggestkan petua org lama yg boleh hilangkan batuk and kahak??

9 Balas

Saya dari sebelum pregnant sampai dah pregnant, batu atau demam je saya amalkan satu sudu madu kelulut tiap malam. Pastu elakkan makanan berminyak sehingga batuk reda. Saya x minum lemon sebab bioa minum, batuk tambah menjadi-jadi.