Nak makan apa ye ?

Saya sakit tekak sekarang macam ada kahak bila telan tp tak ada batuk² apa pun . Just nk telan rasa tak selesa . Kalau saya nk makan ubat batuk yg jenis coklat yg kulum tu boleh tak ?

1 Balas

Saya mkn fisherman friends je sis yg pack putih atau hijau tu. Dia xde gula. Dan tak bahaya doc kat kk kata bole tp 3bji sehari da memadai. Sekejap da lega tekak. Kalau rasa nk batuk atau selesema pun saya kemam sebiji cepat2 supaya tak melarat. Alhamdulillah skrg da 39w tggu masa nk beranak je ni.

5y ago

Pergi farmasi and diorang suggest linkus lozenges mini sbb ramai pregnant amik yg tu . Saya ambil perisa stawberi