Batuk

Anak batuk kahak , ada ape2 tip selain makan ubat batuk...

5 Balas

👉  *Coughflu Time* 🌸Bantu kurangkan selesema 🌸Bantu cairkan kahak 🌸Bantu melegakan athma 🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam Cara guna: 👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada 👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini. Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. 100% dari Essential oils 😍 Tambahan bahan : 🍄Lavendar 🍄Lemon 🍄Eucalyptus 🍄Orange 🍄Tea tree 🍄Frankinsence 🍄Cypress Berat: 18 gram

sapu tropika balm di dada ank depan blakang 3 jam skaly...bg ank mkn vit c utk kuat kn antibodi bdn dier...

Baby berapa bulan sis ? Try bg mndi lemon . Kalau kahak tu sis try tepuk2 baby . Sis utube cara tepuk hilangkan kahak baby

Jumpa doc, mintak ubat cairkan kahak. And kalau boleh beli nose spray utk baby & alat sedut hingus.

Try sapu kan minyak+bawang putih yg d bakar. Sapu bahagian leher, hidung, dada, & blakang badan