selsema batuk

Nak tnya kalau selsema dan ada kahak boleh makan tak ubat selsema dan ubat kahak nk makan tk berani baru 7 weeks anak pertama ubat batuk mmg sya tau tk boleh mkn batuk agak teruk boleh share tips nk redakan batuk

2 Balas

untuk ubat saya pun xleh nk ckp boleh ke tak.. apapun jumpa doct ambik ubat kt doct.. setahu saya klu apa2 sakit boleh ambik parcetemol je

1y ago

Dah jumpa doc di bg selsema n kahak tp still takot nk mkan tu tnya pendapat masing2

saya amalkan MKN madu Alhamdulillah..sbb ubt batuk time² preggy xsesuai sgt sis