32week (8bulan)

Sejak 2 3 harini kerap sgt sakit bahagian atas kemaluan, bila dduk lama mcm menekan bwh ni je msti sakit wkt nak berdiri dan berjln. Mybe kpala bby menekan kot kn, mcm mana lah org dok ckp lg na dkat bersalin lg byk kne jln sedangkan ni jln skit pon da semput n sakit atas kemaluan tu, struggle btoi mmy2 kn smua. Spe pernah jd mcm ni? Atas faktor apa ya?

1 Balas

mmg mcmtu sis .. sma mcm sya gak , sya pon 32w .. sya mmg x nak duduk lama .. komfom trus krem je rasa .. sudah nya malam hari asyik skit kaki kanan😂 sbb tu siang hari sya byk sibokkan diri dgn mengemas rmh tapi buat santai2 je ..