sakit celah kangkang n pinggang

sape tgh rasa bnda ni lani??? sakit kat celah kangkang, tulang punggung mletup2 bila bring, sakit pinggang...takleh bwk bincang oo..nk tidok pon xleh..nk dduk pon xkna..nk bjalan lg laaaa

22 Balas

Sy rasa juga.. skg dah nk masuk39w...aduhai sakitnya ...bila tidur nak pusing ke kiri or kanan kena paut kat katil dulu.. baru boleh pusing...sakitnya rasa...tp tahan jela...dugaan time mengandung ney kan..kena bnyak sabar jela sis.

4y ago

Sama lah kita

Nk dkat brsalin nnti lg skit sis.. Sy pon tngh alami ni haa.. X brsalin lg.. Dh smpai duenye.. 20/02/2020..Allah sje tau skitnyaa nk bngun duduk.. Mngiring kiri kanan smua x kna.. Bby pon xnk kluar lg😭

4y ago

sama mcm sy skrg.. due dah lmps.. sakit sgt celah kelengkang .. sis masa nak bsalin nak meneran tu terasa sakit tak area kelengkang tu ?😥 n bila sembuh ya ?

Sy dr 2nd trimester dh rs. First kna kaki pinggul jd mcm lock n sakit berdenyut nk mampus. Lps tu buat yoga ikut youtube...rs ringan sikit kaki.tp msh lg sakit. Jln tempang and sometimes kna bertongkat.

5y ago

kan...ai dah try buat snaman..tp kjap je leh buat..cpt penat lani

Sama..sy skrg dh 36weeks, kepla baby pun dh engaged nk duduk xboleh rase sakit sgt2 kt pinggang n kt celah, tido pun susah semua lah sakit😂, harap dipermudahkanlah urusan bersalin kita😃

4y ago

tumpang tanya kpla baby engaged tu apa maksudnya?

sama mcm sya skrg.. nak gerak nak bjlan sgt sakitt.. due date sy dah lmps.. 14hb ni pksa bsalin klu bby mc blm klr😥 dah la sakit , mcm mna la masa nak mneran tu.. 😖

sy 32 weeks.. tulang punggung sakit memang takleh bawak bincang.. asal time nak tdo malam2 je mula lah sakit2

Saya ! Dari 28w sampai skrg dah 38w 😁 Jalan slow2 ya sis, nak pusing badan time baring pun perlahan-lahan je.

5y ago

apa apa jnis balm pn boleh kn . ok awk tq

Sye pn dh 25week pun rse sakit mcm ni.. Nk pusing kiri or kanan msti kne slow2 je..

Samaaa tengah alami..takleh lena tido malam, kejap terjaga sbb sakit belakang lenguh pinggang..

5y ago

ai skarang dah jd brung hantu..mlm xleh nk lena langsung..siang bru leh lena

sakit celah kangkang...nk jln.. nk duduk..jln pn mkin slow dh.38week