Sakit Dibahagian Ari2

Due date saya 15/8 tpi sekarang sakit je bhgian ari2 nk jln pn sush.. Dah mcm kura2.. Pinggang jgn ckp skit die.. Dah xbleh nk bergerak sgt.. Kdang pkse dri tuk berjln?

2 Balas

Rasa weeks kita sama..dah 37weeks kan,due sy 13/8..doc cakap baby dah duduk dekat pangkal rahim, sedia nak turun anytime..so memang sakit dekat situ, kerap braxton hicks..

5y ago

Wc..semoga dipermudah..😊

sy pun alami yg sama tnya doktor sbb kpala baby mnekan faraj tu yg rasa sakit

5y ago

Oo.. Ptt larh.. Sbb saya berkerja 2 yg ble bnyk bergerak lgi bertambah skit.. Nk buat kje pn sush..nk kne dudok je.. 😢