mksud palpable

Hye..sy pregnant 16w lbh..boleh saya tahu apa maksud tinggi rahim n kedudukan janin palpable.??nurse tulis cmtu dlm buku pink..sy xberapa fhm..bahaya ke.??

2 Balas

Jangan risau selagi nurse atau doc tak cakap apa yang bahaya takde apa yang perlu risau ...itu hanyalah bahasa dorang😂 kadang buat orang research ..boleh research tapi takde bahaya sis..

2y ago

Tanda soal pastu oblique apa mksud sis? Warna merah lagi pen dya guna.. Baru 26 week 😅

Palpable tu berdegup. Maksudnya bila dia scan guna doppler tu, dia dah detect degupan jantung baby.