tiada spoting dan pdrahan kecil

hye..sy nak tnya..sy masih diawal khamilan,4w3d...tp sy tiada spoting atau pndarahan tnda utk awl khamilan...adakah itu normal? sb sy tgok,kbnyakan org sume ada tnda tu

1 Balas

Normal. Sy pn tnya soklan yg sama pd doc. Doc ckp normal. Yg xnormal kluar drah tu tnda2 nk ggur. Sbb tu nurse sllu pesan. Kluar drah ja g kk/emrgncy.. So dont worry 😊♥️

5y ago

Owhh yke sis...sb xsme mcm org lain,tu kite jd risau😂 tq ye sis