tnda ni gugur ke?..sy turun darah ptg khmis..pg jumaat jmp dc..dc bgtw mgkin awl khamilan

2 Balas

puan boleh pergi scan utk check keadaan kandungan. semasa 5 minggu, saya juga pernah keluar darah merah stringy/kental, tapi bila check alhamdulillah kandungan masih ada. doktor cucuk proluton & bagi duphaston utk support kandungan.

atau kguguran..dc soh tngok kaedaan dlu..tp skrg sy dh turun darah mcm dlm gmbr..adakah sy keguguran ke ??