Baby mngeras selepas bersama dan berterusan 15-20minit mcm tu sekli datang

Salam ibu² semua saya nk tnya..saya 32w smlm lps bersama suami baby mngeras n sakit bahagian perut n pinggang sakit tu dtg kadang 15-20minit mcm tu..dari smlm tak tido sakitnya xhilang² mngeras jer baby normal ke...xde plk tanda² yng kluar maaf baby first

2 Balas

pantau kekerapan mengeras baby awak. kalau masih ada mean tak normal. boleh jadi tanda nk bersalin. air mani tu salah satu induce natural yg boleh cepatkan awak nk bersalin

normal.. air mani suami yg bt rasa seakan contraction