Nak Tahu Ada Kencing Manis Ke Tak ?

Hyee Semua Nak Tanya Lah , Lepas Minum Air Gula Saya Tak Dapat Jawapan Lagi . Nak Tahu Saya Ada Kencing Manis Ke Tak , Sebab Jawapan Tak Dapat Lagi Last Minum Air Gula 15.10 Hari Tu . First Baby Takda Pengalaman ?

2 Balas

Kena tunggu results dulu sis.. Kalau nk tau cepat boleh minum air gula di klinik swasta.. Kos dlm 50.. Kena puasa jg macam cek di klinik

5y ago

Ye sis.. Terus dpt result

Kena tggu result..sy misi cl dlm 4 5ari mcmtu laa bru dpt..tp ade yg tggu smpai 1 ke 2mggu..

5y ago

Owhh patut lah , sy xde call lgu tggu2 juga tpi xde lgi .