MINUM AIR GULA

Harini checkup sebab dah masuk 5 bulan 1 hari ♥️ tak tahu nak kata apa bila timbang berat badan and dapat tahu berat naik mendadak bulan ni hingga 3.5kg ? lagi 2 minggu kena minum air gula nak check ada kencing manis atau tak ? Dah lah first time minum air gula , first preggy pulak tu ? Nurse kata kalau takde , maybe berat naik banyak sebab air ketuban banyak , baby besar atau hormon badan ? harap² bukan kencing manis lah ??

2 Balas

Sy pun next 2 week ni kena minum air gula kt kk . Nervous jgak sikit 😅 haha

4y ago

Sama lah sy pon nervous 🥴 takut ada kencing manis ke , obesiti ke 😭

Amin hehehe

4y ago

Hee amin 🤭🤲🏼