Barang baby

Hyee , semua mummy's start beli barang baby time bila ye? Sy skrg 5bln. Agaknye kalau dh brp bulan ssuai tuk beli barang2 baby?

34 Balas

6bulan bru beli. Beli awl sgt tkut bby x survive dn bnyk komplikasi. xminta. Sy jenis ngandung je 1st trimester asik bleeding,rahim lemah. Jd was2 nk beli awl. Tkut sy yg meroyan if jd ape2. Playsave,sy beli masa 6-7bln. Savings bt tabungn kalo xnk trpkai duit beli khas brg bby tu,xde mslh. Skrg dh 30w baru beli. If xlarat beli online je sis..