Barang baby

Hyee , semua mummy's start beli barang baby time bila ye? Sy skrg 5bln. Agaknye kalau dh brp bulan ssuai tuk beli barang2 baby?

34 Balas

Hi saya skrg baru nak masuk 16 minggu tapi barang baby dah start beli sikit2. Sbb taknak terasa sgt sekali beli dan taknak kelam kabut nanti. Kite nampak mcm sikit je barang baby tp sebenarnya banyak juga. Lepastu nak mencari pun dah satu hal perlukan byk masa. Hehe Happy shopping.