Barang baby

Hyee , semua mummy's start beli barang baby time bila ye? Sy skrg 5bln. Agaknye kalau dh brp bulan ssuai tuk beli barang2 baby?

34 Balas

Saya start 3 bln dh beli baju baby, buaian, tilam & bantal menyusu.. Now 5bln brg baby banyak dh complete.. Tinggal sikit2 lagi jer nk kena top up.. Barang saya dlm pantang jer x beli lagi.. Xmau beli lambat2 coz nnti dh sarat mmg x larat dh nk jalan.. Lgpon saya ada bronchol asthma.. Beli sikit2 xder la terasa sangat duet tu keluar kan 🤗

3y ago

sama la...skg pun dah beli barang baby yg besar2 dulu..nanti dah 6,7 bulan baru beli baju dia..bukan tak sabar cuma nanti takut x larat nak pergi mencari..hehehe