hallo mommies & mommies to be..sy first time pregnant, agak2 brp bulan ye nk beli brg2 keperluan baby? skrg baru nk masuk 5month..excited nk shopping brg2 baby..tp rasa mcm awal lagi ? mommies boleh share tak bila korang start beli barang2 baby ❣️ thanks

BARANG KEPERLUAN BABY ?

2 Balas

sy start beli lepas scan detail masa week 21, time tu dah tau gender baby. so senang sikit nak pilih design baju apa semua tu.

Kalau ada sales kaw kaw beli je sikit sikit, tapi bila kandungan dah 7 bulan, dah boleh shopping habis habisan tau