Barang baby

Hyee , semua mummy's start beli barang baby time bila ye? Sy skrg 5bln. Agaknye kalau dh brp bulan ssuai tuk beli barang2 baby?

34 Balas

Semalam 1st barang baby yg saya beli adalah buai😂... Kena gak beli sbb kakak ipar dr selangor nak dtg... Baby dia tdo berbuai. Saya bru 18w. Blom ade mood nak shopping brg baby,sbb husben kat sg lom balik2 lagi dr saya mula ngandung... Awal pkp dia da tercampak kat sg. So kita rileks2 je la dulu... Tunggu ayahnye balik ya...