Barang baby

Hyee , semua mummy's start beli barang baby time bila ye? Sy skrg 5bln. Agaknye kalau dh brp bulan ssuai tuk beli barang2 baby?

34 Balas

saya start beli masa 4 bulan , beli sikit² je dulu .. sekarang dah masuk 8 bulan semua barang dah siap beli .. hahaha beli awal senang nanti hujung² takda lah susah dengan perut makin membesar lagi 😊 dan paling best sis dah takyah nak risau dah sebab semua barang dah siap beli kan ..