Barang baby

Hyee , semua mummy's start beli barang baby time bila ye? Sy skrg 5bln. Agaknye kalau dh brp bulan ssuai tuk beli barang2 baby?

34 Balas

Saya dari 3 bulan dah start beli sikit2. Sy utamakan keperluan wajib baby dulu. Nanti dah trimester 3 tinggal beli barang yg besar contoh baby cot, carseat, stroller. Baju pun setakat ni beli yg unisex ja so next baby pon bole pakai jgk. Duit pun tak rasa habis sedebuk macamtu 😅