23week 5day

Hyee momy2 maaf, nak tanya bila waktu sesuai untuk scan gander ye? Skrg sya 23week5day....thankz you....

7 Balas

Dah blh tu awk. Sy nmpk gander masa week 19 cmtu. Ade org kdng2 week 16 dh nmpk. Lagi2 if baby tu boy sbb senang nmpk. 😁

Saya masuk week 16 dah nampak tutttnya 😂😂 tapi rasanya ramai yg boleh dapat tahu jantina masa detail scan

Sy 17weeks buat details scan da nmpk gender bby, 28weeks doc kk scan sy xtnye pn doc sndiri gtau gender bby

Sy detail scan 20wk...sekali nampak gender hehe

dh blh scan sis. sy 18 weeks scan dh nmpk gender

25w boleh dah scan. hehe

28 w