bila waktu sesuai buat 5d scan

hi mommies to be , nak tanya .. 5d scan selalunya sesuai buat time kandungan berapa week ye? saya sekarang 25 minggu .. thankyouuu

3 Balas

kne tgk klinik sis...cuba p tny klink sis nk buat strt brp weeks diowg ambik.ad y strt 5d 27w...

25w dah boleh buat dah tu. buat akhir2 takut nnti baby dah sempit dah susah nk nampak muka

sy buat dh masa 25w cuma x tembam la sbb awal lagi kan . klau nk tembam masa 28w keatas .