Bila minggu sesuai untuk scan jantina?

Hai mummies, saya Hani. Nak tanya,bila waktu minggu sesuai scan jantina baby? Saya dah 19weeks. Thank you mummies ♥️

2 Balas

Saya baru lepas scan jantina 24weeks 3 days. Sebelum tu time 22weeks doc cakap nak scan boleh tapi takut tak nampak so doc sarankan saya datang semula 24weeks. Alhamdulillah, terus tau jantina baby 😊

buat detail scan pada 22+ weeks , kat situ pun boleh tahu jantina baby...kalau nk buat 5d , 28 weeks la bru buat ,