Baby 6 Bulan Mkn Bubur Nasi

Hyee momies2,arini hari ke 8 anak sy makan... Sy bg bubur + carrot 4d pastu skunk bubur + brokoli...sy blend pastu tapis. Mslh sy semua org ckp knp bg bubur x bg nestum... Ade yg ckp nty ank sy gemok la... Stress...

2 Balas

Btl la sis bg ank mkn bubur.tu yg spttnye kita ajar ank.bkn bg nestum sis..awl pngenalan mknn pd ada..😉just ignore je k..klu tgk dkt buku bby pn dorgsiap bgtw apa mknn ptt bby amik ikut umur dia...😉

sya rsa lagi bgus klu mknan baby kita yg buat sndri daripda kita bli mknan yg stanby mcm tu...