baby melecet

Hye.. Ada x ibu2 yg pernah guna nappy cream brand sudocrem ni utk baby yg melecet celah kangkang and umur baby bawah umur sebulan? Tq...

baby melecet
37 Balas

saya pernah guna , okay. sampai sekarang baby 10 months pun saya still guna

Berkesan guna cream ni. Tak di galakkan sapu dkt muka tau.. 🙅🙅🙅

Mothercare, guardian, farmasi ada 👍🏻 saya guna bepanthen pun okay

Sgt berkesan utk baby sy. Sapu pagi, ptg da hilang ruam ..xmerah2 dh....😊

5y ago

Alhamdulillah...sb guna calamine x baik2

elok sgt cream ni..bukan stakat baby je bleh guna, kite pun bleh guna..😃

5y ago

Yeke..alhamdulillah..sb biasa guna calamine x baik2..

Bagus sudocream ni, ank sy semua ssuai.. Cpt hilang gatal n merah

Baby sy mmg guna ni. Mmg hilang ruam or merah kt bdn or mula die

5y ago

Kt bhgian mata anak sy naik ruam2 tu..sy pakaikan dia jadi lagi merah and bertambah..maksudnya xsesuai dgn anak sy ke ye?

Bagus cream nie.. Sangat membantu bila anak melecet..

Recommended! Pkai smpi skrg.. Dh 2thn umur ank

Mmg guna yg ni.. Sgt bkesan, dan tak berminyak