baby melecet

Hye.. Ada x ibu2 yg pernah guna nappy cream brand sudocrem ni utk baby yg melecet celah kangkang and umur baby bawah umur sebulan? Tq...

baby melecet
37 Balas

Saya pakai yg ini sbb cream dia mild soft kat kulit, tak kesat cepat baik. Anak tak perlu tahan pedih lama. Baik utk ruam, gatal, melecet, minor burn dan luka. Jgnkan anak kalau mak2 ada melecet celah peha yg ini the best. Dah pakai dari anak pertama sampai anak no 5.

4y ago

Ada... watson or pasaraya tesco pun ada jual..

Saya Guna minyak masak Saja selepas Mandi.. Dlu ank Saya leceh sampai leger.. Pgi pkar kulit pun X de kurang.. Makin Merah.. Saya ihtiar Guna minyak masak.. Alhamdulillah X pernah meleceh lagi

Akak ipar pown guna sudocream ntok ank die alhamdulillah elok,kat leher kalo ruam pown sapu tu je ruam ilang..depend pade baby jugak,try dulu sis kalo xok leh tukar cream lain

Haloooo 😃 yaa sis ada jee pkai mende tuuu 😄 tp x suma bby ngam sm ngn kulit mna2 bby ye sis , so kna try n error jgk klu psl bab rush rash rish nih 😂🙏🏼

Mmg bgus sgt sis sudocream nie..sy guna dr anak 1 tahun 3 bulan..kalau pakai kat jerawat kite pun mmg jadi sis..skrg sy anak satu umie satu cream nie

Sangat best.sesuai kegunaan dari umur baby sampai dewasa. Maksud saya bukan baby saja boleh guna kanak2 org dewasa pun boleh.sekali sapu dah baik

Sudocream terbaik.. Sesuai dgn ank.. Cpt sembuh guna ni.. Bfore this mmg dh try bbrapa cream tp xjln..

baby cream mnyk kelapa dara ibu pon ok , bau pon wngi , skli bole sapu kt perut klau prut kembung 😊

Mmg guna nappy cream ni. Recommended! InshaAllah hilang ruam2 lampin.

Cream ni sGt bagus ... jrg dijumpai di kliNik² swasta.... Farmasi sllu nya ad.