29weeks melecet

melecet celah kangkang first time. mmg +ve gbs.. harini jalan byk sgt. keputihan mmg banyak gila. balik rumah nk mandi tengok celah kangkang mmg melecet ruam gatal pedih. cream ape yg elok?? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

maaf lari sikit, mcm mna nk thu ad gbs.? dia punya tanda² tu mcm mna.?

10mo ago

symptoms saya keputihan byk + gatal + warna hijau. bgtau dr masa appointment. dr swab baru tahu result. semua ni punca dari makan gula byk sgt!! saya plk gdm 🥲 nasihat saya jaga lah makan.. nnti menyesal macam saya ni. 29w makin teruk. rasa tk sabar nk beranak

Sapu vaseline sebelum tidur. InsyaAllah pagi tu terus ok

8mo ago

THANKYOU!! MEMANG JADI LA TERUS ELOK PAGI TU 🥰