Darah tinggi

Hye all, sye mengandung dh masuk 19minggu... Mcm mne cara nak turun kan bacaan darah ye... Dh mcm2 cara sye buat n dh ciap makan ubat yg kk bagi... Tp bacaan still tinggi... Sye dh xtahu nak buat cm ner... Then lepas sye amek ubat darah tinggi tu tgn sye rase kebas sgt2... Bile ckp kat dokter die ckp sye ada masalah urat plak... Errrmmm tlg sye... ???

2 Balas

Sis ada sejarah family darah tinggi ke? Kdg2 dari sejarah family jugak tu

4y ago

Ada... Ayah sye... Tp dh mkn ubat n kawal makan bacaan tetap 130++ bawah xtinggi pun... Tu yg pening xtahu mcm mne nak turun kan ag....

.