Nak tanya pendapat

Hye , sya nak tanya pendapat laa mommy . Sya full breastfeeding . Anak sya agak kuat menyusu , biasa la anak lelaki kan . Hm tapi susu sya macam tak ckup untuk dia . Suami sya tak galakkan susu tepung lagi untuk dia so suami sya belikan susu anmum utk ibu menyusu berharap dapat tambahkan susu sya . N sya ada juga minum air horlick . Soalan sya , boleh tak kalau sya bancuh susu tu campur dgn horlick ? Sebab sya pun tak brapa suka original susu ni tapi minum jugak sebab kesian kat anak .

Nak tanya pendapat
2 Balas

Blh sis...sy dulu mnum frisomum, rasa la kt breast tu penuh lps mnum susu tu

5y ago

yeke . aah tula rsa mcm ada zat tambahan dlm susu . maybe anak lagi cepat kenyang klau kita minum susu tambahan tu . fikir camtu la .