Bra Berdawai atau tak berdawai 😅

Hye ibu² semua.. ibu2 semua suka guna bra yang ada dawai atau yang takda dawai..kalau sya sya suka takda dawai..sebab selesa diguna ,tapi org cakap sya suka pkai tak berdawai sebab susu sya kecil..terguris la hati sya 😅 .. apa pendapat ibu² semua #tolongjawab #tolongjawab #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Tak perlu hirau apa orang cakap. Kita pakai je apa yg selesa buat kita ok. Dawai ke tak, kita beli pakai duit sendiri bukan duit dia 😂 you do you ok sis