minum susu fm

saya nak tnya ibu2 kat sini yang mna ada pengalaman macam sya plez share ..baby sya dah masuk 4bulan tapi dia smpai sekarang kurang minum susu botol ..kdang 1oz kdang 2oz ..macam mna nk bgi baby sya minum susu botol .sebelum ni dia minum ok jaa .ka sebab sya tukar susu lain dia tak berapa suka .plez help#ingintahu

1 Balas

Najis dia OK tak? Ada tanda dehidrasi? Baby ceria ? Perkembangan fizikal dia?

4mo ago

najis dia ok cuma tiap kali minum susu dia akan berak .baby sya ok aktif macam biasa cuma dia xsuka minum susu botol .sya dah buntu takut berat dia tak naik😞