perut kecik

Hye ... sy pregnant mnggu yg kerw 16 .... tp perut sy kecik .... sy risau kalau jadi ape2 ... adakah normal

23 Balas

Ya normal je sis...sy 5bln start nmpk dh perut...nie dh 6bln still besar tu jgk...jgn rsau kdg² perut kecik bby besar jgk...ad yg perut besar bby besar dan ad jgk kecik...tp kna tgok bdn kita la...mcm sy chubby jd perut kecik sbb nmpk mcm gemuk...tggu 7 8 bln msti lg besar

sya masa 5 bulan orng tk tau lagi sya preg , skang dah 7 bulan perut ada sikit bru orng tau mengandung tapi diorang ingat baru 3-4 bulan. tapi alhamdulillah doc scan bby sihat. ❤️ pembesaran pun normal. Ikut pada mummy tu jugak , tak semua perut sama

biar prot kcik sis . yg pnting bby sihat . selagi dr tak ckp ppe msalah dgn kandungan kita . means ok ja tu . jgn risau ye . sy gi cek up baru ni pun dr tgur prot kcik . pdhal da 5bulan . scan pun tgk bby tsempit dgn uri . 😅

Kecik lg tu... 😅😅Tunggu bila dah masuk atas 32w,ah masa ni nampak dah.. jln pun dah rasa megah. Silap duduk, berdiri, tidur, confirm sakit celah kangkang, sakit pinggang

Saya 5bulan tapi perut mcm tak ngandung haha , tpi masa scan doktor ckp baby besar dan sihat. Perut kecik ke besar ke tkpe asalkan anak kita sihat.

Normal. As long as doc scan nanti dia ukur kandungan tepat dgn bulannya xda masalah. Setengah org perut tebal sebabtu nampak besar🤗

Klo nk make sure everything better g scan swasta details doc bg tw cam sy scan kt kk 12week tp scan swasta da masok 14weeks

Normal je...saya dh 8 bln pun org tak tau ngadung sbb perut x nampak ...Alhamdulilah baby lahir selamat ...

Sama lah saya 17w tak nampak pregnant langsung sbb saya kurus & first baby. Memang normal.

Normal sis.. Ada org awal2 da nmpk perut.. Ada separuh tu.. Da 5 bulan keatas baru nmpk perut