SOUND KUAT

Hye.. Sy Nk tnye.. Bole ke sy pregnant dh 27week then dgrr sound kuat.. Sbb practice nyanyi dgn Band.. So sound bunyi kuat.. Ad effect baby x??

7 Balas

Ok jek sis.. Ank sy yg first n second mse sy preggy, sy slalu gak karaoke n band, ayah sy ade pa system sndrik smue, so bila da lahir jek, mse bby kalo tdo dgar bunyi speaker kuat2 pun, ank sy stil bole tdo n xmeragam. Hehee..

5y ago

Owhh.. Oky la klau xde effect.. Isau jgk sy sbb kuat kn sound 😀😀

Anak sy kalau sunyi sepi dia akan bangun heran. Hahaha. Sbb dr dlm perut environment memang bising, so alhamdulillah dah keluar ni, buat lah pesta ke bakar mercun ke in sha Allah masih nyenyak lagi. 🤭

sya hritu prgi tngok orng kawin ,mmg bising lah ada live band ,baby asik bgrak jer dlm perut mybe dia xselesa 😅 sbb bunyi .

5y ago

yelah mungkin dia terkejut sbb bunyi kuat

Rasanya okay jer tapi kalau blh jgn sllu atau dkat sgt dekat bunyi bising, takut sis nak terberanak jer nnti 😂😂

5y ago

Yeke 😅😅😅😅

ini sis blh google. sbb sy aritu batalkan niat tgk wayang. akan effect dari segi baby tkejut atau lain lain.

5y ago

Sy pown ad bce.. Tu sy confused.. Hehehe.. Hope xde ape la kt bby 😀

X de rasanya.. Sound kuat takut nnti awak pulak sakit telinga😂

Nnt ada effect bila bby lahir..kerap tekejut

5y ago

Sbb lme jgk sy practice.. Dlm 2jam... Hope bby oky la.. Isau jgk sy ni