SOUND KUAT

Hye.. Sy Nk tnye.. Bole ke sy pregnant dh 27week then dgrr sound kuat.. Sbb practice nyanyi dgn Band.. So sound bunyi kuat.. Ad effect baby x??

7 Balas

Ok jek sis.. Ank sy yg first n second mse sy preggy, sy slalu gak karaoke n band, ayah sy ade pa system sndrik smue, so bila da lahir jek, mse bby kalo tdo dgar bunyi speaker kuat2 pun, ank sy stil bole tdo n xmeragam. Hehee..

4y ago

Owhh.. Oky la klau xde effect.. Isau jgk sy sbb kuat kn sound 😀😀