Breastpump yang berkualiti

Hi mummy, sy ada cadang utk invest beli breastpump yg sesuai. Sy cari breastpump yg tak berbunyi kuat. Sound plg important . Mcm skrg ni berbunyi getar sgt kuat. Selain tu sy nak breastpump wireless. Sbb sy kerja susah nak pergi toilet setiap 3,4 jam utk pam. Ada tak jenama yg sesuai. Tqq mmy sbb share ❤️❤️

2 Balas

cari kedai yg boleh awak test breastpam tu sendiri. dan boleh minta seller guide awak. so bila awak nak invest pon tak rada rugi❤️

Mama boleh tengok article ini dulu sebelum beli ya https://sg.theasianparent.com/side-effects-of-using-a-breast-pump/