Utra sound kandungan baby

Nk tnya, kndungan ke brapa biasa klinik buat utra sound? Xd kat kk ad buat, 18week 5day, xde bunyi ppe lagi, misi ckp xpela mls nk cari klau sya ada rasa prgerakkan dia..

2 Balas

Kalau nak details scan, masa week 18-22 je. Boleh buat kat swasta awak. Kk saya pon takda mesin scan. Diorang cuma scan kalau ada masalah ja

tmpt sy hr tu doc buat 12w,20w(pkar) nt repeat ngn m.o 24w,n jupe pakar untk scan lg 28w..ms ank ke 3 dlu spnjg ngndung 32w je scan..1x tu jela

2mo ago

doa baik² sis..sy 3x ggur,tp nk sdpkn ht..sis buat detailscan..sy pn bru booked tarikh.. hrp kli ni baik² shj...