babybump

Hye just suka ii nk tnya ? biasanya kalau nk msuk 11 weeks ni babybump da menonjol ke belum ? ?

2 Balas

Ikut orang . Selalunya anak lelaki yang senang nak nampak baby bump sebab perut bonjol ke depan . And kalau ibu perut tak berlemak baru senang nampak . Kadang ada 8 bulan pun tak nampak perut

5y ago

Perut sy mmg jenis berlemak dari sebelum preggy lagi. Baby bump nampak kecil walaupun dah 5 bulan. Ramai yg tak perasan sy pregnant.

Belum dear. I dulu da 20++ baru ler nmpk but still org kata x nmpk sgt even 24 weeks masa tu.

5y ago

Owhh u jenis bdan kurus ke ? Biasa org kata kalau bdn kurus ni lmbt bru nmpk babybump