sakit mata

hye semua...anak saya usia 4 bulan...2 hari lepas dia demam dan dah baik..tapi tiba2 ada sakit mata pulak..mata nya jadi macam anak kucing yang bertaik mata banyak tu...saya sedih tngok anak saya macam tu...lama tak kalau sakit mata ni...apa sebab nya ye.. apa patut saya buat

5 Balas

panas dalam tu..baik pergi jumpa doktor...xpun titis kan susu badan dalam mata baby...pastu sentiasa lap mata baby dgn lain yg rendam dgn air suam...

kena sllu bersihkan..ambik kain bersih n lap dgn air suam.kalau d biarkan takut infection nnt

Mungkin badan terlampau panas sebab tu mata berair. Tapi better Puan pergi klinik.

pg la bwk pegi klinik.

pergi klinik